woensdag 5 maart 2014

Something beginning with i


5 maart, iedere dag een foto
Something beginning with i


Niet moeilijk ik kreeg meteen een inval en had meteen een idee.

I is de inktpot, waar Izaak uit schreef.Als kind kende ik dit boek helemaal uit mijn hoofd. Dan verbeeldde ik mij, dat ik al kon lezen.

Dus inkt, inktpotten, een inktstel. 
Op een plank bij Bob staan een aantal inktpotten.Een kleine verzameling inktpotten. De Ecoline was van mijn vader. Die maakte daar tekeningen mee.Een houdertje om je inktpotje in te zetten, zodat je het potje niet zo gauw omstoot.
Je vulpen vullen met inkt uit deze pot gaat erg gemakkelijk. Maar in de nieuwe vulpennen zit een inktpatroon.Ook met deze fles kan je gemakkelijk je vulpen vullen. Boven de vernauwing zit een kogeltje. Je laat wat inkt in het bovenste deel lopen en door het kogeltje kan het niet meer naar beneden. Je hoeft je pen dan niet diep in de fles te stoppen.Nog een paar inkt-merken.


En dan heeft Bob op zijn bureau een inktstel staan.Maar op de plank staat nog een inktstel. Hierin zit het inktpotje nog.
2 opmerkingen:

  1. Dat is een leuk boekje. Je zult de versjes nog wel allemaal op kunnen zeggen. Die 'I' is goed gekozen, want er is een flinke verzameling inkt bij jou thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie verzameling en ja, dat boekje ken ik ook heel goed.
    Gr. Henny

    BeantwoordenVerwijderen