woensdag 26 maart 2014

I am here


26 maart Iedere dag een fotoZo was het toen we vanmorgen om half acht de deur uitstapten.  Het was nog koud en nevelig. In de verte voer een boot door de Kil. 


Het ijs zat op de autoruiten. Maar we moesten om acht uur in Dordrecht zijn bij de garage voor de APK keuring.  


We moeten dan door de Kiltunnel.
We moeten wel betalen, iedere keer als we er doorheen gaan. De tunnel bestaat nu 38 jaar en is nog steeds niet tolvrij. Het zal ook wel nooit meer gebeuren, het is gewoon een prachtige "melkkoe". Vroeger hadden we een veerpont en ook die moest betaald worden. Nu kunnen we altijd naar Dordrecht , vroeger met de pont niet. Die voer 's nachts niet. Je moest dan helemaal omrijden door de Heinenoordtunnel. En nog vroeger over de Barendrechtse brug. Maar dat hebben wij niet meegemaakt.
We waren goed op tijd bij de garage. Daar was ook onze dochter om haar auto te laten keuren. Wij hebben haar thuis gebracht en zijn later bij haar koffie gaan drinken. Zij had een dag vrij genomen. 
Maar eerst moest ik naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken en dat moest nuchter. 
We proberen dat zoveel mogelijk te combineren met andere bezoeken in Dordrecht.

Nu ben ik dan weer thuis.
Zit achter mijn computer en geniet van de twee tulpen, die naast mij staan. Op de achtergrond klink zachtjes muziek van Joseph Hayden. Buster zit er ook bij en geeft kopjes.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten