woensdag 10 juli 2013

Het werk gaat verder


Als we geen andere afspraken hebben, zijn we thuis aan het werk. Bob is vanmorgen om 8.30  begonnen met het schilderen van de ramen. Het is er een prima dag voor. Licht bewolkt maar wel droog. Ik heb eerst de gebruikelijke huishoudelijke taken gedaan. Daarna ben ik lekker buiten gaan zitten en heb wat geborduurd aan de de Mary Wigham.Het was toch wel wat fris, omdat de zon niet scheen. Dus maar een rondje tuin en wat foto's gemaakt.

Naast de achterdeur staat een teunisbloem. Mooi helder geel van kleur. Verder op staan er nog meer.Ook de bladcactussen zitten volop in bloei.


Ook staan er allerlei rozen in bloei. Dat waren kleine rozen in een potje, die we dan als ze uitgebloeid waren in de tuin hebben gezet. En zo hebben we nu al enkele jaren plezier van deze rozen.Nu staan er nog bessen op mij te wachten. Daar ga ik bessensap van maken. Maandag heb ik al aardbeienjam gemaakt. De kruisbessen en de kersen moeten nog komen.


De kersen kleuren al aardig rood. Het is een zure kers, de vogels eten er niet zo gauw van. Ze nemen liever de rode bessen. Er komt nog heel wat fruit dat ik ga verwerken. 

1 opmerking:

  1. Fijn zo'n tuin waar je ook zelf fruit hebt. Dat ziet er uit als een behoorlijke oogst. Wat een kleurenpracht van bloemen. Een heerlijke plek om te vertoeven met een borduurwerkje.

    BeantwoordenVerwijderen