zondag 21 juli 2013

Camille Jullien


Met veel plezier ben ik de merklap van Camille Jullien aan het borduren. Ik heb voor de kleur "Red Copper"gekozen. Deze is niet zo fel rood, maar een kleur rood met een zweem oranje. Ik schiet al aardig op, want deze week wil ik graag bij zijn. Maar dat zal wel lukken. Dit is een wat grover borduurlinnen. Ik had dit lapje nog liggen, vandaar.

De kleur oranje,  daar heb ik wat mee. Niet dat felle oranje uit de jaren 70, dit is een wat bruiner oranje.  Dus heb ik voor het borduurwerk deze "red copper" gekozen.
Ik keek eens wat in huis om mij heen en dan zie je toch overal verzamelingetjes met de kleur oranje.
In de keuken beneden een plank met oranje emaille.

Dit staat in de andere keuken.
En in een boekenkast staat ook nog een oranje-verzameling.
Ook in de tuin staan meerdere planten met oranje bloemen.Denk nu niet dat alles in huis en de tuin oranje is. In de tuin zijn de oranje bloemen meestal met witte bloemen gecombineerd. 
En in huis staan gewoon veel verzamelingen en deze zijn toevallig oranje. 

3 opmerkingen:

 1. Dat red copper voor je camille vind ik prachtig. Het is goed te zien op de foto. Je overige oranje(bruin) sluit hier mooi op aan. Fijne dag,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé wat leuk! Willy heeft me getipt en ik wilde natuurlijk meteen even kijken. Mooie kleur die red pepper. Vind je het leuk als ik je opneem in de lijst van deelnemers?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zeker leuk om mee te doen. Ik ben nu helemaal bij met de merklap van Camille.
  Ik kon niet vinden waar ik me kon aanmelden. Ik zag geen email adres. Maar zet mij naam maar op de lijst vriendelijke groet Will

  BeantwoordenVerwijderen