donderdag 4 juli 2013

Het raam zit er in.


Vorige week is Bob nog druk met het afwerken van het raam geweest. Het is aan de buitenkant klaar. Alleen nog het hout van de schuur teren, een flinke klus om die hele punt te doen. Vooral omdat je daar erg moeilijk kan staan. Het nieuwe hout is nu twee keer gedaan.
Afgelopen zaterdag zijn Bob en Timo druk met de binnenkant geweest, de muur is nu geïsoleerd. Het verder afwerken komt nog wel, als het een regenachtige dag is. Het buitenwerk is nu belangrijker, vooral de tuin.Het glad maken van de muur heeft niet zo'n haast. De boeken staan daar prima. Alles is nu  geïsoleerd en het raam vervangen. Bijna niet voor te stellen dat eerst gewoon een ongeïsoleerde  schuur was. Drie jaar geleden is Bob aan de grote verbouwing begonnen. De boekenzolder was het laatste gedeelte van de verbouwing. De schuur was al wel gedeeltelijk in gebruik, maar nu is alles tot woonruimte 
verbouwd. Het is een enorme klus geweest. Ik ben dan ook erg trots op Bob, dat hij dit heeft gedaan. Uiteraard heeft hij wel hulp gehad, vooral met klussen die moeilijk alleen te doen zijn.


Voor de Grote Verbouwing

De vloer zit er inEn zo is het dan nu. Een fraaie ruimte voor de boeken van Bob. We hebben er acht boekenkasten kunnen plaatsen. En ook is er nog ruimte om het een en ander op te bergen.

1 opmerking:

  1. Fijne ruimte hebben jullie er zo bij gekregen. Gelukkig dat je man niet alles alleen hoefde te doen. Ik ben benieuwd naar het verhaal van jullie leesstoel. Fijn weekend,

    BeantwoordenVerwijderen