zaterdag 22 juni 2013

Zaterdag


Zaterdag is klusdag voor Bob en Timo.  Dan klussen ze samen.   Timo helpt Bob met de klussen die Bob moeilijk alleen kan doen. Zo ook vandaag.  Op zo'n dag zorg ik voor de catering. Kook een pan soep, zorg voor broodjes. En straks een warme maaltijd.


Groentesoep met balletjes
Belegde broodjes

En tussen door natuurlijk koffie of thee. Maar op zo'n zaterdag is er ook tijd voor mijn borduurwerk. Ik ben van de week weer lekker op geschoten. De rechter beneden hoek is klaar.Vanmorgen ben ik bezig geweest met het monteren van een film. Ik vind dat erg leuk om te doen. Ook maak ik er altijd een mooie dvd-hoes erbij. 


Ik kan nooit te lang achter elkaar met zo'n film bezig zijn. Dan ga ik dus tussen door weer even borduren. We hebben dit weekend een logé, Buda de hond van Emiel. Hij houdt mij vandaag gezelschap. Want hij wil altijd er graag bij zijn. Ook met de katten kan Buda het prima vinden.

En de mannen wat doen die......? die zitten op het dak. Ze plaatsen het raam, maar daarover morgen meer. Ze willen het vandaag nog dicht hebben. Want het blijft regenachtig.2 opmerkingen: