donderdag 6 juni 2013

Werken in de tuin

Bob is nog steeds erg druk in de tuin. Want na onze vakantie was het een waar oerwoud.Bob heeft de laatste tijd hard gewerkt. Het begint weer op een tuin te lijken. De kas is klaar om beplant te worden. Het gras is gemaaid, alleen nog in de achterste tuin. Maar die is meestal wel verwilderd. Daar door hebben de vogels en andere dieren plek om rustig te verblijven. Bob zag daar net een heel stel jonge vogels die amper konden vliegen. Hij heeft geprobeerd er foto's van te maken. Lukte hem niet al te best. Ze waren met velen en zeer beweeglijk.
De tomatenplanten staan klaar om in de kas gezet te worden

De komkommerplant staat al in de kas en straks ook de tomaten planten. We hopen dat de tuin er over een tijdje er weer als vanouds komt uit te zien. Maar Bob moet het helaas alleen doen. Want door mijn ziek zijn lukt mij het niet meer. Maar ik ben wel graag in de tuin. Verzorg dan wel de potplanten en doe andere lichte karweien.  Ook maak ik graag foto's in de tuin en zit uiteraard graag buiten. Heerlijk op het terras, lekker in de schaduw. Borduurwerkje erbij en genieten maar.

Zo was de moestuin 

Over een tijdje zal het heus wel weer toonbaar zijn. Vorige jaren is er hard aan het huis verbouwd. Maar nu is dan de tuin aan de beurt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten