zaterdag 31 augustus 2013

Klussen op zaterdag


Het is weer zaterdag; dan wordt er weer geklust. Bob en Timo zijn met de ramen bezig. Daar is wat houtrot en dat zijn ze aan het repareren. De kozijnen zijn na de ramp van1953 geplaatst. En nu zijn de onderdorpels aan vervanging toe. Gelukkig zijn ze erg handig en het zal straks weer flink wat jaren mee kunnen. 
Vorige week hebben ze de tuindeur van onze oudste dochter gerepareerd.Ook daar was sprake van houtrot. Maar na wat nieuwe delen en wat vuller, Kan die wel weer een aantal jaren mee. De deur schilderen doet zij zelf.

Ook is vanmorgen de stukadoor  nog gekomen voor de laatste laag stuuk. De muur ziet er weer fraai uit. Als de muur weer geverfd is, dan is ook deze klus weer geklaard.
Wonen in een oud huis is zeker heerlijk, maar er is altijd wel wat te doen. Als de ene klus klaar is, dan dient de volgende zich weer aan.
Muren laten we altijd stuken, want dat is een vak. Bob heeft het weleens geprobeerd, maar dat werd niet echt mooi. Dus dan maar een vakman. De volgende klus voor de stukadoor is een rand aan de voorkant van het huis. 

Ik heb vandaag de appel-bramentaart gebakken. Dus we hebben vanavond iets bij de koffie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten