woensdag 21 augustus 2013

Na het feest


Vandaag hebben we eindelijk eens vrij. De feestjes zijn achter de rug. Geen ziekenhuisbezoeken.... We kunnen vandaag eens lekker aan rommelen.
De bloemen die Bob voor zijn verjaardag kreeg heb ik nu netjes verzorgd en er een plekje voor gezocht. De grote zonnebloemen in het tuinhuis en de kleinere in de kamer.Er staat weer een bosje op het aanrecht. Want we zijn toch veel in de keuken bezig en dan is het heerlijk om daar bloemen te hebben.

Ik had nog twee potjes met kaarsvet erin. De lont was te kort/verdwenen in het kaarsvet. Die heb ik dus maar leeg gehaald en het vet gesmolten. 
Nieuwe lont erin en zo had ik weer twee keurige potjes om te branden. Want het wordt 's avonds toch weer eerder donker en dan is zo'n kaarsje leuk.Na twee wassen en afstoffen,  ben ik in de tuin gaan zitten. Eindelijk tijd voor Mary Wigham. Ik kreeg meteen gezelschap van Buster. Het liefst was hij op mijn borduurwerk gaan liggen.Bob was bezig in de tuin en kwam mij een paar tomaten brengen. 


De kleine tomaten zijn heerlijk zoet van smaak en van de grote heb ik tomatensalade gemaakt. Want die donkere waren al gebarsten en moeten dus gauw verwerkt worden. Dus maar weer wat van de bosui gebruikt.


De bosui is op deze manier lekker vers gebleven.


1 opmerking:

  1. Zo kun je binnen en buiten nog genieten van de prachtige bloemen. De tomaten zien er heerlijk uit. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen