vrijdag 17 mei 2013

Weer thuis

Na vier heerlijke weken vakantie, zijn we gistermiddag weer thuis gekomen. We hebben een rondje Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland gemaakt.
Gisteravond de katten Mouse en Buster opgehaald. Zij hebben gelogeerd bij onze dochter. Daar hebben zij  het er erg naar hun zin. Ze kunnen goed opschieten met de twee katten van onze dochter, Job en Tjibbe. Buster is echt vriendjes met hen. Maar Buster is ook een allemans vriend, als hij maar aandacht krijgt. Als iemand hem maar wilt aaien en optillen. Hij zou het liefst willen dat iemand hem de hele dag draagt.
Maar nu liggen ze weer op hun vertrouwd plekken te slapen.
Wij zijn al weer druk met opruimen van de vakantiespullen. De camper is uitgepakt en de was gedaan. Bob is al in de tuin begonnen, want daar is nu heel veel werk te doen. Het gras staat heel hoog, lijkt wel een hooilandje. Verder op in de tuin zal het wel niet veel beter zijn. Nu maar hopen dat het beter weer wordt.
Helaas regent het nu alweer, het is te nat om te maaien. Want als dat gebeurd is, ziet het er een stuk verzorgder uit. Maar het is niet alleen maar ellende, naast de achterdeur staat een Judaspenning te bloeien. Ook zag ik al lelietjes-van dalen en lieve-vrouwe-bedstro bloeien.
Als het droog is ga ik maar eens verderop in de tuin kijken en zien wat we allemaal moeten doen voor de tuin weer toonbaar is. Maar nu hebben we weer tijd voor de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten