woensdag 22 mei 2013

Vakantie en lezen


Bob leest veel in de vakantie. Hij heeft een eReader en daarop staan nu zo'n 1800 boeken.  Het is voor ons een uitkomst. Vroeger ging er altijd een doos vol boeken mee. Maar boeken zijn zwaar. Dus zochten we altijd boeken uit die we beiden leuk vonden. Want tijdens een vakantie leest Bob minstens  3 boeken per week. Dus het was altijd een flinke doos vol. En nu.... Alleen maar e-books in de vakantie. En als een boek je niet bevalt, kies je gewoon een ander.
Als we thuis zijn vinden we een gewoon boek ook erg fijn om te lezen. Maar een eReader is zo makkelijk, je weet altijd waar je was gebleven en is ook lekker licht. Zelfs het dikste boek is geen probleem meer.
Ik heb nog een aardig boekje met recepten van desserts gekocht. Het is bijna een prentenboek, heerlijk om in te bladerenHet is een leuk boekje met 100 recepten en 100 foto's. Hieruit zal ik zeker desserts uit maken.
De foto's maken het wel erg aantrekkelijk.
Nu thuis lees ik een prachtig boek (papier); Stoner van John Wiliams.  Het is pas in 2012 in het Nederlands vertaald, maar in februari 2013 was al de 9e druk.  Een geweldige roman over een het weinig opzienbarende leven van een weinig opzienbarende man, zoals op de omslag staat. Het kost me moeite om het niet in een ruk uit te lezen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten