vrijdag 28 december 2012

De laatste dagen van het jaar

De kerstdagen zijn al weer voorbij.
We hebben het gezellig gehad. De Eerste Kerstdag met z'n allen gourmetten. Ook de katten Buster  en Mouse wilden graag aanzitten. En de hond Buda was helemaal in feestkledij.

Tweede Kerstdag zijn we naar de Kerstmatinee in de Doelen in Rotterdam geweest. Het was de 15e keer dat Eliane Rodriques Chopin speelt. We gaan al een aantal jaren met Reinhard naar deze matinee.


Voor de avond waren we uitgenodigd om bij Karlijn en Kees te komen eten.  En een etentje van Kees is altijd geweldig. Zo ook deze keer, een menu met een knipoog.En gisteren zijn we naar Den Haag gegaan. Naar het Letterkundig Museum. Naar de tentoonstelling over Marten Toonder.


Zowel Bob als Reinhard zijn liefhebbers van het werk van Marten Toonder. Beiden hebben een aardige verzameling boeken van Marten Toonder. 
Vroeger heeft Bob onze kinderen iedere avond voorgelezen uit de boeken Panda. Bob kreeg met zijn verjaardag nog een boekje van Marten Toonder; De Slijtmijt. Dit Bommel-avontuur is uit 1970, maar deze uitgave is van 2011en zeer actueel voor deze tijd.

1 opmerking:

  1. Klinkt heel afwisselend en gezellig.
    Leuk dat de viervoeters ook bij het kerstfeest betrokken worden.
    Fijn weekend,

    BeantwoordenVerwijderen