woensdag 8 januari 2014

Koning
Bob was koning, hij kreeg de kroon op. 
We zijn gisteren naar Daniel den Hoed geweest voor de half-jaarlijksecontrole van Bob. Het goede nieuws is dat de volgende controle over 1 jaar zal zijn. Dat betekend dat alles goed gaat. Hij moet nu 7 jaar lang ieder jaar voor controle komen.
Met mij gaat het iedere dag weer wat beter. De kuur Fumaarzuur is gestopt, omdat de bijwerkingen te erg waren. Helaas, want het hielp wel tegen de psoriasis. Volgende week weer bloed-prikkenen en ik hoop dat de uitslagen dan beter zullen zijn. 

Doordat ik zo ziek was heb ik bijna niets aan handwerken gedaan. Er staat alleen nog een breirolletje op de pennen. 
Ik heb mijn boekje 300 Breisteken weer opgezocht. Want daar staan allerlei ajour-steken in.
De eerste vier randen zijn van mijn eerste breirol. Maar nu brei ik op pennen nr. 2. Het ziet er dan ook heel anders uit met een dunne draad. De volgende randen haal ik uit het Libelle-boekje.

Ook heb ik nog een boekje: "250 Haaksteken boek" Dat is ook van Libelle. 


In beide boekjes zitten plaatjes die je in moest plakken en die kreeg je weer bij de Libelle.1 opmerking:

  1. Goed nieuws over Bob, zo voel je je de koning te rijk. Jammer dat jouw medicijnen nare bijwerkingen hadden en je ze nu niet meer gebruiken mag. Laten we hopen dat je weinig last hebt van de psoriasis.
    Mooie patroontjes heb je al gebreid. Ik heb het eerste boekje eens op een rommelmarkt gekocht en ook gebruikt voor een breirol.
    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen