woensdag 22 januari 2014

Handwerken

Eindelijk gaat het weer wat beter met mij. Jammer dat ik moest stoppen met de medicijnen, want het hielp wel. Maar ondanks alles heb ik wel een en ander gemaakt.
Ik had nog rode katoen liggen, daar heb ik een stel pannenlappen aan gehaakt. Lekker dik in het klassieke wafel-motief. Pannenlappen haken gaat samen met tv-kijken. Dus zo 's avonds ben ik heerlijk aan het haken en kijk zo nu en dan naar de TV.De patronen heb ik gevonden op Haak Maar Aan Dat is een site vol haakpatronen.

Maar ook mijn breirol vordert gestaag. Die doe ik alleen als ik er de aandacht bij kan houden. Ik vind het heerlijk om een werkje te doen waarbij ik moet tellen. 

Maar ik ben ook aan een klein borduurwerk begonnen. Op een Hongaarse site  "Palko-lap" kwam ik een leuke SAL tegen. klik  De blog is in het Hongaars en Duits geschreven. 
Hierop staan veel leuke gratis patronen. 

Foto van de Blog Palko-lap


Elke drie weken wordt er een volgend deel op de blog gezet. 


zo ver ben ik nu

Omdat het motief een herhaling is kon ik verder gaan. Nu nog de eerste letter en dan wachten op het volgende deel. Ik heb de kleuren 356 Terra Cotta en 3857 Rosewood van DMC gekozen.

3 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Vorige opmerking is blijkbaar niet aangekomen. Nu even getest.
  Is wel gelukt. Probeer het nu weer.

  Wat een mooi handwerkverhaal.
  Ik ben te gast bij een echte handwerkster!!!
  Door het bloggen heb ik nu ook weer belangstelling voor handwerken.
  Dat is het leuke wel van bloggen.
  Zo'n breirol heb ik ook bij mijn vriendin gezien, mooi hoor.
  Veel succes,
  Groetjes, Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je fijn bezig met je handwerkjes. Leuke pannenlappen. Ja, de breirol is geen werkje voor bij de tv. Het borduurpatroon vind ik heel mooi, ik ga er eens kijken. Fijn weekend alvast, lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen