donderdag 24 oktober 2013

Lezen en borduren


Tijdens onze vakanties lees en borduur ik in de avonden veel. Zo ook deze vakantie. Het was al vroeg donker en dus geen avondwandelingen. Maar wel een lange avond om te lezen en te borduren. 
Ik had in de vorige vakantie het boek de Quiltclub van Jennifer Chiaverini gelezen. Ik ontdekte dat ze nog meer boeken hier over heeft geschreven. Heerlijke boeken voor de vakantie. Tijdens de vakantie heb ik nog vier boeken van haar gelezen. Maar ik heb niet alleen gelezen, ook heb ik veel kunnen borduren. 

Maar mijn Mary Wigham is nog niet af. Al had ik dat wel gehoopt. Maar ik schiet wel op. Links-boven nog een patroon, ook nog wat initialen. Verder nog twee patronen afmaken, maar ik schiet op. Alleen vind ik het jammer dat de witte patronen niet zo goed uitkomen. Voor sommige heb ik al een wat donkerder kleur gebruikt.

Verder heb ik nog het borduurtje van de inhuldiging gemaakt.
1 opmerking:

  1. Dat is een voordeel van een vakantie laat in het jaar, je hebt dan lange avonden om te lezen en te handwerken. Je MW is prachtig. Het inhuldingslapje is ook erg mooi geworden. Ik heb 'm ook in de vakantie gemaakt, zal 'm eens opzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen