zaterdag 10 november 2012

Eindelijk internet
Na anderhalve week zonder internet zijn we dan eindelijk weer aangesloten.
Na thuiskomst van vakantie hadden we geen internet. Maar dat is bij UPC blijkbaar normaal. Ze sluiten je gewoon af !!! Dat wordt wel ontkend in alle toonaarden, maar als we meer dan een week geen gebruik maken van hun internet, ligt de boel gewoon plat. We hebben dat altijd na onze vakanties. Bijzonder eigenaardig....... We moeten dan bellen en verzoeken of ze het weer aansluiten. Te gek voor woorden, we hebben toch een abonnement. Maar dit keer was de boel niet aan de praat te krijgen. Het modem was stuk.
Er moest een monteur komen die dat zou verhelpen, maar wel een week wachten. Je moet maar een bedrijf hebben! Gewoon opsturen kon niet . Donderdag eindelijk iemand geweest. Toen alles aangesloten was zouden we met enkele minuten wachten weer aangesloten zijn. Mooi niet!! Na meerdere telefoontjes kwam men er achter dat de beste man een fout nummer had doorgegeven. Vandaag hebben we dan eindelijk weer internet.
Steeds proberen ze de schuld bij hun klanten te leggen. Wij maar keurig op tijd betalen,  en zij;
Service ? vergeet dat maar!!!
En aan de telefoon komt meestal een of andere sukkel die niets begrijpt of wil begrijpen. Maar gistermiddag een snuggere, die meteen door had dat er iets mis was gegaan. Als die er niet was geweest, dan hadden we waarschijnlijk nog steeds geen verbinding gehad. Want de vorige bleef beweren dat het vanzelf goed zou komen. We moesten gewoon geduld hebben.
Zo, ik moest even stoom afblazen over deze geweldige service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten