zondag 25 november 2012

Dagje Zutphen


 Donderdag zijn we met Paddy en Bert een dagje naar Zutphen gegaan.
Paddy wilde naar het kinderboeken-museum in Zutphen. Ze had een aantal oude kinderboeken, die van haar vader waren geweest. Dus nu zijn die boeken op een goede plek. Ze werden in dank aanvaard.
Dus we hebben er met ons vieren een leuke dag van gemaakt.

's Morgens hebben we in Voorst koffie gedronken bij Bakkerij Bril. Uiteraard met een heerlijk gebakje erbij. 
De auto geparkeerd op de IJsselkade en wandelen door Zutphen. Er was nog markt, altijd leuk om daar weer eens te zijn. Maar het weer was natuurlijk prachtig. In Houten hebben we 's avonds gegeten. Bij restaurant "de Engel".

Bob is druk met allerlei reparaties aan het huis. De deur van de geitenschuur moest hard nog gerepareerd worden en in de verf gezet. Maar dat is gebeurd. Het ziet er weer prima uit. Komende week is de deur van de grote schuur aan de beurt. En zaterdag is Timo weer verder gegaan met ons toilet. Het zijn nu echt de laatste loodjes.
Bob heeft van de week de toiletrolhouder en haakje op gehangen.


Nu nog het schilderwerk van het raam en de deur. 
Vandaag is Bob binnen bezig met het aanleggen van elektra naar de boekenvliering. Maar omdat het huis zo groot is zijn dat gelijk weer vele meters kabel. Maar het zal heerlijk zijn als ook daar elektra is. We behelpen ons nu met een kabelbox.


Vastzetten van de kabelZelf heb ik het deze week rustig aan moeten doen.
Dus mijn verstelwerk is klaar. Ook heb ik fijn kunnen borduren aan de "Grand Marquoir". Ik ben met de "J" bezig. Ook met de breirol van Annelein ben ik verder gegaan, die is nu bijna af. Nog mijn initialen. Dus als het klaar is zet ik een foto op mijn blog.
Groeten Will

1 opmerking:

  1. Natuurlijk koffiedrinken bij bakker B. als je naar Zutphen gaat. Mooi initiatief het kinderboekenmuseum.
    Je toilet heeft een ware metamorfose ondergaan, daar zit je voortaan met plezier.

    BeantwoordenVerwijderen