maandag 10 oktober 2016

Mosselen




Zaterdag heb ik mosselen klaar gemaakt.
Mosselen met friet.
Het heeft ons prima gesmaakt.
De frieten zijn in de Airfryer klaar gemaakt. 
Dat bevalt ons prima, geen olie meer!

Uiteraard bleven er wat mosselen over.
En eten weg gooien doen we nooit.
Gebakken mosselen, nee.
Soep, Palesuppe uit Bergen, dat heb ik gemaakt.




Ik had nog een pakje palesuppe in de kast liggen, kookroom in de koelkast en 
stukjes zeebanket in de vriezer.
Samen met de mosselen heb ik er deze heerlijke vissoep van gemaakt.
Dus zondag aten we dus vissoep met brood.






3 opmerkingen:

  1. Met mosselen heb ik niet zoveel, maar soep lust ik elke dag wel en dan mogen er ook best wel mosselen in.
    Lieve groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja heerlijk he mossel tijd. Ik heb ze al een paar keer gegeten en houd er altijd een paar achter. Verwerken samen met zalm koolvis garnalen wortel en prei en room in een vis pannetje smaakt ook heel erg goed.
    Groeten
    marga

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OH, HEERLIJK, MOSSELEN. JE BRENGT ME OP EEN IDEE. GROETJES.

    BeantwoordenVerwijderen