maandag 16 juli 2012

Regen

Ondanks de regen is Bob verder gegaan met het schilderen. Maar het huis teren dat ging niet. Maar wel de garagedeur, die is altijd droog. Die is nu geschuurd en geplamuurd. Als de deur weer is geschilderd, dan is dat ook weer in orde.


Ik had het deze week weer eens erg druk met mijn afspraken bij artsen en de fysio. Maar de fysio  ga ik nu afbouwen. Het gaat met mijn arm eigenlijk wel goed. Ik kan steeds meer dingen doen. Het is ook zes maanden geleden dat het gebeurde. 
Borduren gaat heel goed, ook ben ik weer gaan breien. Dat is weer een andere beweging.    Dat doe ik dus maar niet te lang achtereen. Ik ben begonnen aan de pronkrol van Annelein Design. Precies een leuk werkje voor mij. Ik ben nu aan het tweede deel bezig.
Ook ben ik weer gaan schilderen. Ik heb een workshop gedaan bij Annemieke Vonk.
Nu nog tekenen en piano spelen. Als dat allemaal weer gaat, ben ik erg gelukkig. Ik ben met links best handig, maar met rechts en met twee handen gaat het allemaal wel wat gemakkelijker. 

Zaterdag is Timo weer komen werken aan ons toilet, het word steeds mooier. Een deelvan de vloer ligt er nu in. Maar klaar is het nog niet, maar wel bruikbaar. Door de keuze van de tegels lijkt het toilet veel ruimer geworden.
Het weekend was Reinhard bij ons. Zaterdag was een "klusdag", maar zondag zijn we naar Den Haag gegaan. "s Morgens naar de antiek- en boekenmarkt en 's middags naar het Letterkundig Museum. Op de markt hebben we heerlijk kunnen snuffelen.  Reinhard heeft een paar boeken gekocht en wij een pijpenstandaard. We nemen ons wel steeds voor om niets meer te kopen, maar als we dan zo iets aardigs zien, kunnen we het niet laten. En zeker niet als we flink wat kunnen afdingen. We moeten er wel nog een aardig plekje voor vinden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten