zondag 8 juli 2012

JarigFrieda en Karlijn vieren hier hun vierde verjaardag


Vandaag zijn onze jongste dochters jarig. Maar ze hebben dat gisteren gevierd.
Karlijn en Kees hadden voor een heerlijke maaltijd gezorgd. Het was een gezellige verjaardag met veel gasten, die uiteraard allemaal bleven eten. Want de maaltijden van Kees zijn beroemd, die wil je niet missen.

Bob is deze week nog steeds druk met schilderen van ons huis. De achterkant staat nu mooi in de teer. Als het weer goed blijft kan volgende week de voorkant van het huis in de teer. Ook is Bob al begonnen met de garagedeur. Dat was erg hard nodig.
Zelf was ik druk in de weer met een film monteren voor Liliane en Bernard. Ook heb ik de nodige steekjes aan mijn borduurwerk gedaan. Het is nu voor tweederde klaar.


Van de week zag ik dat onze hoya ging bloeien. Hij had een prachtige tros knoppen en vandaag zijn ze uit. Deze plant hebben we al heel erg lang. Begin jaren 70 heb ik een stekje gekregen. En zo nu en dan gaat hij bloeien. Eigenlijk zou ik beter voor deze plant moeten zorgen. Ik zal maar eens opzoeken hoe de verzorging moet zijn, ik doe maar wat. Het is best leuk als hij regelmatig bloeit.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten